Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Borussia Dortmund a refuzat oferta de 98 de milioane de euro pentru Sancho! Ce club uriaş a venit cu propunerea şi cât cer nemţii

Bundesliga Publicat pe 27 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19433515/1/dortmund-bayern.jpg

Manchester United este tot mai departe de a ajunge la un acord pentru transferul mijlocaşului ofensiv Jadon Sancho (20 de ani) de la Borussia Dortmund, anunţă Bild. Englezii au făcut o oferă de 98 de milioane de euro refuzată de nemţi, care solicită mult mai mult, 120 de milioane de euro.

Ole Gunnar Solskjaer îşi doreşte o tripletă de atac exclusiv engleză, formată din Marcus Rashford, Mason Greenwood şi Jadon Sancho. Conform Bild, mutarea era iminentă, iar cele două cluburi erau foarte aproape să ajungă la un acord. Suma de transfer ar urma să fie de 120 milioane de euro, dar totul rămâne la aprecierea celor de la Manchester United, dacă vor achita suma cerută de omologii lor din Germania.

Format la City, Jadon Sancho a "explodat" la Borussia Dortmund, club care la care a ajuns în urmă cu trei ani, pentru mai puţin de opt milioane de euro. 34 de goluri şi 43 de assist-uri a strâns internaţionalul englez pentru Dortmund, în 99 de apariţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele