Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Breaking News! Marius Şumudică, OUT de la Gaziantep. Turcii s-au săturat

Stranieri Publicat pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21505236/1/sumudica.jpg

Marius Şumudică a decis să revină la Gaziantep, după ce nu a preluat-o până la urmă pe Rapid. Totuşi, antrenorul are o misiune destul de dificilă. Românul trebuie să o salveze de la retrogradare pe Gaziantep, care a avut un sezon foarte slab. 

În ultimele zece etape, Gaziantep a câştigat doar un singur meci, iar conducerea nu ar fi deloc mulţumită de parcursul cu antrenorul român. 

Marius Şumudică a spus în repetate rânduri că îi place foarte mult în Turcia, dar se pare că aventura lui ar fi aproape de final. Potrivit publicaţiei locale Gazispor, Gaziantep l-a demis pe Marius Şumudică. 

Această decizie a fost luată după ce oamenii din conducererea clubului au avut o şedinţă care a durat câteva ore.

Marius Şumudică îşi schimbă numele. Va avea prenumele unui preşedinte celebru

Marius Şumudică este fericit cu viaţa sa în Turcia şi, astfel, a hotărât să ceară cetăţenia turcă.

Tehncianul este la al doilea mandat la Gaziatenp şi a decis ce nume îşi doreşte să aibă în cazul în care turcii aprobă cererea.

Aşadar, antrenorul român a declarat că noul său nume va fi Marius Ninel Tayyip Memik Şumudică. Cele două noi prenume au fost alese de către tehnician, deoarece acesta îi admiră extrem de mult pe preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, precum şi pe cel al clubului Gaziantep, Memik Yilmaz.

"Am zis că nu renunţ niciodată la cetăţenia română, nici nu se pune problema, dar ar fi o onoare să devin cetăţean turc dacă nu-mi afectează cu nimic cetăţenia română. Atunci am bătut palma, am dat mâna, iar acum urmează procedurile.

Eu mi-am ales numele, am vrut să mă cheme Şumudică Tayyip Memik, din respect pentru cele două persoane. Mereu l-am apreciat pe preşedinte pentru tot ce a făcut pentru fotbalul din Turcia.

Îl lăsăm şi pe Ninel. Portughezii ăia cum au 5-6 nume? Ieri am trimis documentele necesare, iar în cel mai scurt timp mi-au spus că o să primesc paşaport. Eu atât am fost informat", a spus Şumudică, în cadrul unei intervenţii telefonice la Liga Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele