Ultima oră
Declaraţia Simonei Halep, imediat după calificarea în semifinalele turneului WTA de la Praga Declaraţia Simonei Halep, imediat după calificarea în semifinalele turneului WTA de la Praga
De la Rapid în Finlanda. Cu ce echipă a semnat Brighton Labeau De la Rapid în Finlanda. Cu ce echipă a semnat Brighton Labeau
Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal" Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal"
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA

BREAKING NEWS | TAS a decis în cazul Manchester City vs UEFA! Ce se întâmplă cu clubul lui Guardiola

Premier League Publicat pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19419553/1/manchseter-city.jpg

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a dat astăzi verdictul în cazul Manchester City vs UEFA, după ce formaţia din Premier League contestase excluderea din cupele europene pentru un sezon, dictată de forul european.

TAS a decis că Manchester City NU a încercat să înşele UEFA privind fondurile venite din sponsorizări pentru o încălcare a regulamentului fair-play-ului financiar, dar a greşind refuzând să coopereze cu forul european.

Astfel, TAS a decis să anuleze excluderea din cupele europene şi să scadă amenda primită de City de la 30 la “doar” 10 milioane de euro.

Manchester City va putea în aceste condiţii să reprezinte Anglia în Premier League, în acest moment fiind clasată pe locul 2 în Premier League.

Reacţia oficială a lui City după aflarea verdictului:

În timp ce Manchester City şi reprezentanţii săi legali nu au primit încă motivarea integrală a deciziei luate de Curtea de Arbitraj Sportiv, clubul primeşte cu bucurie implicaţiile deciziei de astăzi ca o validare a poziţiei clubului şi a dovezilor prezentate. Clubul doreşte să mulţumească membrilor comisiei pentru promptitudinea arătată”.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele