Ultima oră
BREAKING NEWS |  Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA! BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!
Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”

Bucuria nelimitată şi meritorie a lui Cosmin Pascari: ”Încă nu ne-am trezit din vis!”

JO 2020 Publicat pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38215/20331953/1/canotaj-4.png

Sportivul Cosmin Pascari a declarat, duminică, la revenirea în ţară de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde el şi Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc şi Ştefan Constantin Berariu au obţinut medalia de argint la patru rame fără cârmaci, că încă nu s-a “trezit din vis” şi că a fost cea mai bună cursă din cariera sa.

“Încă nu ne-am trezit din vis, nu ştim dacă avem medalie, n-avem. Am făcut o cursă, spun eu cea  mai bună din cariera de sportiv. Am primit multe mesaje, că mai erau zece metri... Aşa a vrut Dumnezeu, nu puteam face mai mult. Suntem mulţumiţi oricum, avem medalia la gât, suntem fericiţi. Suntem bucuroşi şi acum mergem mai departe”, a spus Pascari.

Lotul de canotaj al României, care a obţinut la Jocurile Olimpice de la Tokyo o medalie de aur şi două de argint, a revenit, duminică, în ţară. Sportivii au fost întâmpinaţi la Aeroportul Henri Coandă de reprezentanţi ai MTS, COSR şi FR Canotaj.

La Tokyo, Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat aurul olimpic la dublu vâsle feminin, Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari au obţinut argintul la patru rame fără cârmaci masculin, iar Marius Vasile Cozmiuc şi Ciprian Tudosă au urcat pe treapta a doua a podiumului la dublu rame masculin.

mail-share icon Email
viewscnt

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele