Ultima oră
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"
NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare NEWS ALERT | Ionuţ Negoiţă şi Pablo Cortacero au bătut palma pentru vânzarea lui Dinamo! Prima reacţie a noului investitor din Ştefan cel Mare
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere! Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere!
Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar
Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi" Juveţii, cu liderul în frunte. Anunţul conducerii Craiovei: " Va fi la meciul cu Tbilisi"

Bus a ales FCSB în detrimentul unei echipe din străinătate. Care a fost cheia transferului

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19421218/1/sg.jpg

Sergiu Buş, 27 de ani, a fost prezentat oficial de Gigi Becali, 61 de ani, în cadrul unei conferinţe de presă pe care cei doi, alături de impresarul Bogdan Apostu, au susţinut-o marţi după-amiază.

Apostu a declarat că de atacant s-ar mai fi interesant şi polonezii de la Legia Varşovia, dar totul a căzut deoarece echipa cu 14 titluri de campioană şi-a manifestat interesul mult prea târziu:

"Cu Legia am început să discutăm concret în urmă cu o săptămână. După meciul de campionat cu Cracovia, probabil că au petrecut cam mult, cu tot respectul, dar s-au trezit prea târziu. Buş se plia acolo, de un jucătorul puternic, s-ar fi potrivit. Mă gândesc că cei de acolo vor mai putea să găsească un jucător ca el, liber de contract. Legia putea oferi mai mult decât FCSB şi orice echipă din fotbalul românesc. Ei voiau să mişcăm lucrurile, dar pentru noi era prea târziu", a spus agentul, în cadrul emisiunii Sport Center.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele