Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Calendarul MotoGP continuă să fie decimat. Încă o etapă nu se mai dispută în acest an

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 1 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/19378657/1/mot.jpg

Oficialii Campionatului Mondial de Motociclism au anunţat că Marele Premiu al Japoniei, programat pe data de 18 octombrie pe circuitul din localitatea Motegi nu va mai avea loc.

Deşi ţara asiatică a depăşit aproape în totalitate pandemia de Coronavirus, cei din motomondial şi autorităţile nu au ajuns la un acord pentru disputarea cursei, care se reprogramează pentru anul 2021.

Pe lângă etapa din Japonia, din calendarul pe 2020 au mai fost anulate: MP al Qatarului (doar pentru clasa MotoGP), MP al Germaniei, MP al Marii Britanii, MP al Olandei, MP al Finlandei şi MP al Australiei.

Din actualul sezon nu s-a putut disputa niciun mare premiu la MotoGp, doar clasele Moto 2 şi Moto 3 au putut desfăşura câte o cursă în Qatar, de atunci sezonul fiind suspendat. Reluarea acestuia se speră să aibă loc la mijlocul lunii iulie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele