Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Calitatea care îl face pe Cristiano Ronaldo diferit de majoritatea atacanţilor. Analiza lui Del Piero

Staruri din fotbal Publicat pe 15 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/20395871/1/cr7.jpg

Simbolul lui Juventus Torino, Allesandro Del Piero, a vorbit despre calităţile lui Cristiano Ronaldo care îl fac să fie unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria ”Sportului Rege”.

Legendarul decar italian a remarcat demarcările lui CR7, dar mai ales o calitate subestimată adesea a starului lusitan: tehnica de lovire a balonului, care îi permite acestuia să încadreze mingea pe poartă aproape întotdeauna spre deosebire de alţi atacanţi.

"Demarcarea lui Ronaldo a fost perfectă, este maestru în a le fura un metru adversarilor, dar fundaşul trebuia să facă mai mult şi să fie mai concentrat (n.r. - la golul lui CR7 din meciul cu Young Boys). Există ceva crucial la Cristiano, care de multe ori este subestimat. Şuturile sale sunt mereu pe cadrul porţii. Este o mare diferenţă faţă de orice alt atacant.

Uneori poate avea noroc, aşa cum s-a întâmplat cu Newcastle, dar mereu şutează pe poartă şi asta este esenţial. Aşa cum am văzut în Villarreal contra Atalanta, unele încercări ale atacanţilor nu prind cadrul porţii, dar acest lucru se întâmplă foarte rar la Cristiano", a explicat Alessandro Del Piero într-o intervenţie televizată în Italia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri