Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

Caz unic în Germania! Au cumpărat de două ori mai multe bilete decât capacitatea stadionului, deşi accesul suporterilor la meci era interzis

Bundesliga Publicat pe 23 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19818152/1/dresda.jpg

În ciuda restricţiilor legate de pandemia de coronavirus şi a interdicţiei fanilor de a merge pe stadioane, Dinamo Dresda, echipă din a treia ligă germană, a vândut peste 72.000 de bilete "fantomă" pentru un meci din Cupa Germaniei de marţi.

Dinamo Dresda a pierdut cu Darmstadt (0-3), în 16-imile Cupei Germaniei, dar a vândut 72.216 de bilete, deşi spectatorii nu au avut acces pe stadion.

Meciul a avut loc cu porţile închise, dar, din solidaritate, fiecare fan a cumpărat un bilet de 5 euro. Suma totală se ridică la 361.080 euro.

Această afluenţă virtuală reprezintă de trei ori numărul mediu de spectatori din sezonul trecut şi mai mult decât dublu capacitatea stadionului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele