Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Ce se întâmplă cu Florin Andone, după 89 de minute la Cadiz. Decizia antrenorului

Stranieri Publicat pe 26 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20443958/1/florin-andone-cadiz.jpg

Împrumutat de Brighton în Spania, la Cadiz, Florin Andone nu are parte de evoluţii bune şi constante nici aici. Atacantul român a prins doar două meciuri în Spania (89 de minute), iar acum antrenorul formaţiei din peninsulă a vorbit despre situaţia lui Andone.

În continuare are încredere în el, deşi e departe de evoluţiile din anii trecuţi, care îl făceau un atacant interesant pentru multe echipe şi care i-au adus, până la urmă, şi transferul în Anglia, la Brighton.

Andone are o problemă de adaptare. Poate s-a gândit că în această echipă care joacă într-un fel ar putea avea opţiuni, dar trebuie să se adapteze la sistemul nostru. Andone trebuie să ştie unde este şi la ce echipă se află.

Sperăm că în curând ne putem baza pe el pentru că este un jucător important”, a declarat antrenorul Alvaro Cervera.

Florin Andone fusese exclus din lot, dar acum a revenit

Florin Andone a fost exclus din lotul lui Cadiz, după ce au apărut imagini cu el şi încă 6 colegi de-ai lui, petrecând într-un club de noapte. În cele din urmă, el s-a întors în programul normal al echipei şi a fost şi pe banca de rezerve.

Respectiva escapadă s-a petrecut după ce Cadiz a suferit o înfrângere categorică în faţa lui Rayo Vallecano, 1-3, în La Liga. Iar asta a creat indignarea conducerii: ”Nu se poate explica faptul că unii se pot distra după o asemenea înfrângere”, a afirmat antrenorul Alvaro Cervera.

Filmarea în care Andone se vede distrându-se într-un club a fost publicată de Marca şi totul din cauza faptului că cineva din anturajul fotbalistului a postat câteva „story-uri” pe Instagram.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele