Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

CFR-ul opreşte în gara unui patron recalcitrant. Cum a ajuns Riccardo Gaucci să-şi bată antrenorul

Champions League Publicat pe 9 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19445925/1/rc.jpg


Tragerea la sorţi a primului tur preliminar din Liga Campionilor i-a scos în cale CFR-ului un adversar facil, pe Floriana, din Malta. Detaliile interesante despre formaţia malteză nu vin dinspre jucători sau antrenor, ci dinspre patronul Riccardo Gaucci.
 
În vârstă de doar 43 de ani, Riccardo Gaucci este fiul lui Luciano Gaucci, unul dintre cei mai excentrici patroni din fotbalul italian, care a murit în luna februarie a acestui an. De la el se poate spune că a moştenit tânărul Riccardo modul extravagant de a conduce şi a se comporta.

Fost jucător de futsal, Gaucci şi-a bătut antrenorul

Gaucci a avut o carieră în fotbalul în sală şi graţie influenţei tatălui său în fotbalul italian, a condus Perugia între 1997 şi 2005, dar a fost şi preşedintele celor de la Catania. Are un trecut încărcat, iar la un moment dat a ajuns în spatele gratiilor, alături de fratele Alessandro, după o altercaţie în Italia.
 
Dar cel mai controversat moment al carierei sale s-a petrecut în anul 2000, pe 25 mai, când Riccardo, pe atunci jucător şi manager la Peruggia şi-a luat la bătaie propriul antrenor, pe Raoul Albani, din cauză că acesta a refuzat să-l trimită pe teren într-un meci jucat împotriva celor de la Catania.
 
Cel mai controversat patron din fotbalul maltez, Gaucci conduce, totuşi, echipa din Malta cu cele mai multe titluri de campioană: Floriana are 26 de astfel de succese!
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri