Ultima oră
Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”

Chelsea, deţintăroarea Ligii Campionilor, fără Kante la meciul cu Zenit, din prima etapă a fazei grupelor

Chelsea Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20393363/1/kante.jpg

Jucătorul N'Golo Kanté nu va evolua, marţi, în meciul susţinut de Chelsea, deţinătoarea titlului, cu Zenit, în prima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

El nu s-a recuperat după accidentarea la gleznă suferită la meciul disputat cu Liverpool, scor 1-1.

Kanté nu va fi singurul absent. Nici atacantul american Christian Pulisic nu va evolua, din cauza unei accidentări la o gleznă.

mail-share icon Email
viewscnt

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele