Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Conducerea lui Dinamo îl "împinge" spre transfer pe Deian Sorescu: "Asta e suma pe care vrem să o luăm!"

Superliga Publicat pe 6 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20538789/2/ds.jpg


Viitorul lui Deian Sorescu nu mai e legat de Dinamo! Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, a anunţat, joi, că fundaşul dreapta va fi nevoit să plece, dar doar în momentul în care se va găsi un club care să ofere o sumă în jurul a un milion de euro pentru transferul său.
 
Scos din lot şi apoi reprimit de Rednic, dezbrăcat de fani la Mioveni şi aflat într-o stare conflictuală permanentă, Sorescu vrea ăs plece cu orice preţ din "Groapă", iar gândurile îi sunt împărtăşite şi de către oamenii din conducerea clubului. Dacă în vară negocierile s-au purtat cu FCSB, Legia şi Gaziantep, dar niciun club nu a oferit mai mult de 700.000 de euro, Sorescu va pleca în această iarnă pentru aproximativ un milion de euro:
 
"Nu avem nicio ofertă primită oficial pentru Deian Sorescu. Există multe discuţii, multe oferte spuse, dar niciuna oficială. Ştiu că şi-a propus să plece şi poate că este momentul. Ar fi bine şi pentru el şi pentru club dacă va pleca în această iarnă. Suma pe care vrem să o luăm în schimbul transferului este în jur de 1 milion de euro. O să vedem cum stă situaţia în perioada următoare", a anunţat Răzvan Zăvăleanu, pentru Fanatik.ro.
 
În timp ce Gigi Becali s-a retras din cursa pentru semnătura lui, iar Mihai Rotaru nu e dispus să pună pe masă mai mult de 800.000 de euro, speranţele dinamoviştilor se leagă de o mutare în străinătate, una agreată şi de jucător:
 
"Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. A fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi cred că am dormit o oră şi un pic.
 
Mulţi nu ştiu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul şi asta susţin în continuare. Nu se va schimba nimic. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere", e poziţia oficială a lui Sorescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele