Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Conducerea Universităţii Craiova, deranjată de criticile la adresa lui Markovic. Marcel Popescu: "Agresivitatea, ostilitatea cu care a fost tratat"

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 10 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20389843/2/macedonia-de-nord-romania-preliminariile-cm-2022-8-09-2021-2.jpg

Naţionala României s-a mulţumit cu un egal la Skopje, cu Macedonia de Nord, scor 0-0, în grupa J din preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022. Fără multe soluţii în zona ofensivă, Mirel Rădoi a mizat din nou pe Jovan Markovic (20 de ani), dar atacantul Universităţii Craiova a jucat foarte slab. Managerul general al clubului din Bănie, Marcel Popescu, a condamnat criticile dure la adresa lui Markovic.

Selecţionerul Mirel Rădoi i-a luat apărarea lui Markovic şi a subliniat că este un jucător de perspectivă, dar fără experienţă la nivel înalt.

Jovan Markovic, convocat în premieră la echipa naţională, a jucat 14 minute cu Islanda, 64 de minute cu Liechtenstein şi 63 de minute cu Macedonia de Nord.

Pe durata partidei de la Skopje, Markovic a fost certat de mai multe ori de către coechipieri (Dennis Man, Alexandru Cicâldău), pentru deciziile luate în anumite faze.

"A fost un risc asumat de către Mirel Rădoi. Multă lume spune că există în sfârşit un nouar care, chiar dacă are 20 de ani, probabil că va spune multe în fotbalul românesc. În acelaşi timp, agresivitatea, ostilitatea cu care a fost tratat... Nu vreau să fac apologia lui Markovic. În meciul cu Macedonia de Nord, s-a aşteptat de la Markovic să fie <Salvatore della patria>.

Lucrurile degenerează, în momentul în care jucătorii îi cer socoteală antrenorului (n.a. – Răzvan Marin, la adresa lui Mirel Rădoi). Nu e în regulă! Dacă vrem să schimbăm lucrurile, nu trebuie să schimbăm doar primul ‘11’, nu se dă acolo ora exactă. Sunt probleme mult mai complicate", a spus Marcel Popescu la Pro X.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20389843/1/pop.jpg

Universitatea Craiova joacă luni, 13 septembrie, de la ora 21:00, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, pe arena ‘Ion Oblemenco’, în direct pe Look Sport+ şi www.primaplay.ro, în etapa a opta din Casa Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri