Ultima oră
VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut" VIDEO | Rednic mai are speranţe la play-off! "Suntem în cărţi. Cu mine pe bancă, Viitorul n-a pierdut"
EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri? EXCLUSIV | Politica schimbată a Viitorului, analizată la Fotbal Look. De ce s-a limitat promovarea jucătorilor tineri?
Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea" Ilie Poenaru a explicat de ce ezită să folosească tinerii. "De aia am jucători cu experienţă, care trebuie să gestioneze presiunea"
VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave" VIDEO | Ilie Poenaru contestă arbitrajul, după ce Academica Clinceni a avut un penalty clar! "Etapă de etapă, greşeli grave"
EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor EXCLUSIV | Viitorul, echipa care dezamăgeşte de la o etapă la alta. Unde e problema constănţenilor
VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant” VIDEO | Academica Clinceni scapă cele trei puncte printre degete la Ovidiu! Vâlceanu: “Este foarte frustrant”

Cornel Dinu, şir de laude pentru Edi Iordănescu. "CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19929771/1/dinu.jpg

CFR Cluj a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a 18-a din Casa Liga 1. Pentru CFR  au marcat Chipciu '37, Debeljuh '51 şi Rondon '81, în timp ce pentru Hermannstadt a punctat Romario '33.

Cornel Dinu a salutat schimbare de atitudine a celor de la CFR, care au renăscut de când Edward Iordănescu a preluat echipa de la Dan Petrescu. Fostul mare fotbalist a declarat că jocul combinativ axat pe atac al noul antrenor se pliază perfect campioanei.

"CFR e clar într-o transformare, după plecarea lui Dan Petrescu şi venirea unui altfel de antrenor, din punct de vedere al concepţiei de joc. Iordănescu, şi s-a văzut într-o oarecare măsură când jocul a început să lase de dorit, pe cederea lui Heramnnstadt, s-a impus şi a reuşit victoria. De când e Iordănescu încearcă să facă un altfel de joc, combinativ, ofensiv", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Se cer transferuri de urgenţă

”Două treimi din joc au fost bune. Am dat curaj adversarului, iar noi am fost tensionaţi. Ne-am trezit după primirea golului, la pauză am reglat jocul, a fost aproape de ceea ce-mi doresc şi am reuşit să întoarcem rezultatul.

Am demonstrat caracter, am avut şi alte ocazii, ne puteam face meciul şi mai uşor.

Debeljuh trece printr-o perioadă bună, mă bucur pentru Chipciu că a marcat, păcat că nu a reuşit şi Adiţă Păun. Rondon a marcat şi el după accidentare, a intrat şi Latovlevici.

Eu tot mai aştept la întăriri, măcar doi jucători. Am nevoie la mijloc, nu prea am soluţii după plecarea lui Djokovic. Am mare nevoie de creativitate, cei doi de la mijloc provin din wingeri.

Mă bucur şi că am revenit aici la Mediaş, am trăit mom frumoase aici, era de vreo 2 ori să greşesc banca,”
a declarat Edi, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele