Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Cosmin Olăroiu, un exemplu de loialitate! "Le dă să mănânce o pâine mai bună" | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 30 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21476381/1/olaroiu.jpg

România are o adevărată colonie de antrenori în străinătate, în special în Orientul Mijlociu.

Cosmin Olăroiu, Laurenţiu Reghecampf, Mirel Rădoi şi Cosmin Contra sunt tehnicienii români cunoscuţi care au ales petrodolarul. Pe lângă aceştia mai sunt şi alţii care fac performanţă în alte părţi ale globului, cum ar fi Dan Petrescu şi Ladislau Boloni.

În cadrul emisiunii Fotbal Show, Lucian Goian a avut cuvinte de laudă la adresa românilor care antrenează în străinătate şi s-a referit în special la Cosmin Olăroiu. Fostul fotbalist a explicat cât de loial este acesta şi a spus că s-a simţit ca în România atunci când a evoluat într-un amical, în Dubai, împotriva echipei antrenate de Olăroiu.

'Uite, Olăroiu l-a dus cu el pe Rădoi cu el, de l-a ajutat Rădoi, îi ţinea echipa în spate. De asta îl apreciez şi pe Oli, îl apreciez şi pe Reghecampf: staff român.

Oli avea, când am jucat amical cu ei în Dubai, numai români, mă simţeam ca în Liga 1. Magazioner, maseuri, doctori, antrenor secund, ăla cu portarii, toţi români, Reghecampf la fel.

Acesta este un lucru bun, pentru că ajută nişte oameni loiali lui, dar le dă să mănânce o pâine mai bună. Mai sunt care se duc şi nu-şi iau nici măcar staff-ul. Spun, promit, după care nu mai răspund la telefoane şi astea le ştiu sigur" a spus Lucian Goian în cadrul emisiunii Fotbal Show.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri