Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Costel Enache nu concepe ca ”U” Cluj să nu câştige cu CSM Slatina. ”Am simţit bine echipa săptămâna asta, a avut tonus”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 25 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20012244/1/ena.jpg

Universitatea Cluj are aparent un meci uşor, în runda XVI din Liga 2. Ardelenii primesc vizita celor de la CSM Slatina, formaţie aflată pe locul 18, cu doar 13 puncte marcate.

Elevii lui Costel Enache au parte de un start de 2021 de excepţie, după ce s-au calificat în ”sferturile” Cupei, graţie unui succes cu UTA a venit şi o victorie contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, în campionat.

Cei de la Slatina au jucat un singur meci oficial în noul an, pierdut cu 0-1, în faţa celor de la CS Mioveni, pe teren propriu. Partida a început sâmbătă şi s-a termiant duminică, după ce căderile masive de zăpadă au făcut că jocul să fie întrerupt în minutul 16.

Enache a declarat că a simţit foarte bine echipa în această săptămână, iar elevii săi arată foarte bine din punct de vedere fizic, înainte de partida de vineri.

”Am simţit bine echipa săptămâna asta, a avut tonus. Suntem destul de conştienţi cu toţii că jocul e unul destul de important. Sper să nu cădem în naivitate, pentru că am greşi flagrant. Vreau să cred că suntem concentraţi, resposabili şi să menţinem ritmul de până acum.

Nu există altă cale pentru noi. Ştim de la început că suntem condamnaţi la victorie, că e Slatina, că e Craiova că e Petrolul, acesta ne e destinul. Trebuie să luptăm cu oricine, pentru că nu putem face compromisuri cu oricine am juca.

Slatina e o echipă foarte bine organizată defensiv. O echipă disciplinată, o echipă care poate să fie foarte periculoasă pe atacuri directe şi pe contraatacuri. E o echipă care are foarte multe goluri marcate din faze fixe. Are şi ceva individualităţi, pe Gheorghe, Rogoveanu în partea stângă, deci sunt argumente pentru care să se lupte.

Pericolul cel mai mare ar fi ca noi să nu fim la un nivel de concentrare bun”,
a declarat Costel Enache, înainte de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele