Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cristi Pustai, atac la arbitrul partidei cu Farul. ”Nu poţi să strici un joc în minutul 44, când mai era un minut, e ceva despre care nu eşti sigur, e şi departe de joc”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19996111/1/pustai.jpg

Dunărea Cărălaşi şi Farul Constanţa au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci spectaculos din Liga 2, care a putut fi urmărit pe Look Sport+.

Cristi Pustai a lansat un atac dur la adresa arbitrului, care a dictat un penalty inexistent, din care cei de la Farul au reuşit să deschidă scorul, într-un moment de joc în care cei de la Dunărea controlau ostilităţile.

"Merge omul ăsta şi lasă la biserică jumătate din barem dacă greşeşte? Ce să fac? Mai bine tac, pentru că vine meciul următor şi nişte colegi, nişte cavaleri, o să arbitreze tot aşa. Prefer şi am preferat de ani să tac din gură, să nu comentez arbitrajul. Nu poţi să strici un joc în minutul 44, când mai era un minut, e ceva despre care nu eşti sigur, e şi departe de joc.

Bineînţeles că avem şi noi şansa noastră (n.r. - în meciul din Cupa României cu Dinamo), e Dinamo, e un brand, trebuie respectat, dar cupa e o competiţie surpriză.  E un punct câştigat pe terenul unei echipe foarte bune",
a răbufnit Cristi Pustai, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele