Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Cristiano Ronaldo nu renunţă la visul câştigării Cupei Mondiale! Planurile portughezului pentru 2021 şi mesajul pentru fani

Staruri din fotbal Publicat de Andrei Ionascu pe 31 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/19839798/1/cr7.jpg

Starul portughez Cristiano Ronaldo (35 de ani) a fost desemnat recent cel mai bun fotbalist al secolului 21. Deşi a câştigat numeroase trofee, inclusiv Liga Campionilor şi Campionatul European, ‘CR7’ n-a renunţat la visul de a câştiga Cupa Mondială. Ultima şansă pentru portughez poate fi în 2022, în Qatar.

Cupa Mondială din 2022 va avea un program neobişnuit, urmând să se desfăşoare între 21 noiembrie şi 18 decembrie.

Cristiano Ronaldo, în prezent la Juventus Torino, a câştigat 30 de trofee majore în carieră, inclusiv 5 Ligi ale Campionilor şi un Campionat European cu Portugalia (în 2016).

Cristiano Ronaldo are nevoie de şapte goluri internaţionale pentru a egala recordul de 109 goluri stabilit de către iranianul Ali Daei.

“Nu contează vârsta. Ceea ce este important este mintea. Nu contează dacă Cristiano Ronaldo este bun, mâine nu ştii ce se va întâmpla. Eu trăiesc în prezent, trăiesc momentul. Acum momentul este bun, mă simt fericit, mă simt în formă, sunt într-un moment bun din viaţa mea. Sper să joc mulţi, mulţi ani, dar nu ştii niciodată. Acesta este fotbalul, nu ştim ce urmează să se întâmple mâine. Când vorbesc cu colegii tineri le spun întotdeauna 'bucură-te de moment', pentru că nu ştim niciodată ce se va întâmpla. Am speranţe pentru viitor, aşa că sunt fericit cu asta”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de BBC.

Deocamdată, starul portughez anunţă că este mai motivat ca niciodată înaintea anului 2021. Este cel mai prolific marcator din Serie A în acest sezon competitional (12 goluri în 13 meciuri), chiar dacă Juventus este momentan pe locul 6.

"Am avut o pauză scurtă pe care o voi ţine minte din cele mai bune motive. Am petrecut momente minunate cu familia, prietenii şi cu fanii mei din Dubai. Dar acum este momentul să revin la treabă! Bateriile sunt încărcate complet, aşa că pot să revin mai puternic şi mai motivat ca niciodată", a scris Cristiano Ronaldo pe Twitter.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri