Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Croitoru, discurs dur la adresa propriilor jucători: "Nu e lejeritate, e nesimţire! Nu am văzut aşa ceva, vor plăti scump"

Superliga Publicat pe 14 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20188752/1/croitoru.jpg


Întors de Academica Clinceni de la 3-1 în minutul 71, Marius Croitoru a avut un discurs dur la adresa jucătorilor lui FC Botoşani, pe care i-a acuzat că au fost nesimţiţi în partea a doua a meciului.
 
După golul lui Papa, din minutul 45, nimic nu anunţa o revenirea a ilfovenilor, dar dubla lui Markovic şi golul lui Chunchukov au făcut ca tabela să arate 4-3 la final. Un scor care l-a nemulţumit teribil pe Croitoru, cel care a avut un discurs cât se poate de dur la adresa propriilor jucători:
 
”Nu am explicaţii, nu pot să cred că am păţit aşa ceva, sunt de 30 de ani în fotbal, nu am văzut aşa ceva. Nu e vorba de lejeritate, e un cuvânt frumos, merg mai sus, e nesimţire! Consider că le-am oferit toate condiţiile să se gândească la fotbal, s-au crezut prea devreme învingători.
 
Nici nu mai pot să strig de pe margine, este o palmă grea dată mie în primul rând, apoi celor care investesc în ac echipă. Acum pot să le fac şi un program rău. Nu iau decizii radicale, dar vor plăti scump. E greşeala mea, am crezut în unii jucători”, a declarat Croitoru, la interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele