Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Cupa Mondială a Cluburilor va avea loc în Emiratele Arabe Unite, între 3 şi 12 februarie 2022

Chelsea Publicat pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38272/20485455/1/chelsea.jpg

FIFA a stabilit intervalul de desfăşurare a Cupei Mondiale a cluburilor, 3-12 februarie 2022, informează AFP. Competiţia era programată iniţial în Japonia, ţară care a decis să renunţe la organizare, din cauza pandemiei de coronavirus.

În octombrie, forul mondial a precizat că turneul va fi găzduit de Emiratele Arebe Unite.

Competiţia anuală reuneşte campioanele celor şase confederaţii plus campioana ţării gazdă.

În Emirate au mai avut loc ediţiile din 2009, 2010, 2017 şi 2018 ale competiţiei.

Tragerea la sorţi a meciurilor va avea loc luni, de la ora 18.00.

La ediţia de anul viitor vor participa echipele Chelsea, câştigătoarea Ligii Campionilor, Palmeiras, învingătoarea recentă din finala Copei Libertadores, clubul mexican Monterrey, campioan al Concacaf, gruparea egipteană Al Ahly, campioana Africii, Al-Hilal din Arabia Saudită, campioana Asiei, neo-zeelandezii de la Auckland City, nominalizaţi ca reprezentanţi ai Oceaniei, în condiţiile în care Liga Campionilor de pe acest continent nu a avut loc, din cauza pandemiei, şi Al Jazira, campioana Emiratelor Arabe Unite.

De asemenea, FIFA a anunţat desfăşurarea, în perioada 14-30 martie 2022, a unui turneu de calificare la Cupa Mondială 2022 pentru zona Oceania, care va reuni, în Qatar, opt echipe şi va acorda un "bilet" pentru un meci de baraj, în iunie 2022.

Acest baraj dintre reprezentanta Oceaniei şi o echipă care termină pe locul 4 în calificările zonei Concacaf, precum şi cel programat între echipa de pe locul 5 în calificările sud-americane şi o naţiune din zona Asiei, ar trebui să aibă loc tot la Qatar, la 13 şi 14 iunie.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Chelsea

Ultimele articole Toate articolele