Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Dacia Unirea - ”U” Cluj, duminică, de la 11.00, pe Look Sport+ şi primaplay.ro. „Studenţii” caută succesul care să-i urce pe podium

Liga II Publicat pe 26 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20404001/1/spo-ripi-ucluj1dx37927.jpg
Ocupanta locului 4 în liga secundă, ”U” Cluj, evoluează la Brăila, pe terenul celor de la Dacia Unirea, într-un meci din etapa a opta. 
 
Ardelenii au avut până acum evoluţii oscilante, traduse într-o alternanţă de victorii cu înfrângeri. De altfel, în cele 7 runde scurse până acum, clujenii au pierdut două meciuri, ambele în deplasare, cu Poli Iaşi (0-2) şi Csikszereda (1-3).
 
Mult mai prost stă Dacia Unirea, echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. Problemele de ordin financiar cu care se confruntă brăilenii s-au răsfrânt şi asupa echipei. Dacia Unirea nu a reuşit să câştige nici măcar un meci până acum, a pierdut cinci şi a remizat de două ori.
 
Înaintea meciului direct, Universitatea Cluj are 15 puncte şi este a patra în clasament. În schimb, Dacia Unirea Brăila are doar două puncte şi se află pe locul 18, antepenultimul, cu numai două puncte.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele