Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”

Europa League Publicat pe 20 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19272890/1/dan-petrescu-1.jpg
CFR Cluj şi Sevilla au remizat în această seară, 1-1, în prima manşă a „16-imilor” Europa League, dar campionii României au ratat de puţin victoria fiind egalaţi pe final. „Vişiniii” au condus cu 1-0 din minutul 59, când Ciprian Deac a marcat din penalty. Până la urmă, spaniolii au egalat, iar remiza de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” nu face decât să confirme faptul că Sevilla e marea favorită la calificare.
La final, Dan Petrescu nu şi-a ascuns dezamăgirea. „Sunt supărat cum nu am mai fost demult! N-am înţeles ce s-a întâmplat la gol, echipa mea nu iese niciodată aşa… Dar e o greşeală pe fondul oboselii, nu am ce să le reproşez băieţilor. Până la urmă, e şi o diferenţă: ei l-au adus pe Nesyri cu 25 de milioane, noi am luat jucător cu 100.000. Dar golul pe care l-am luat e incredibil. Dacă dădeau un gol altfel, la o fază frumoasă, cursivă, mai ziceam, dar acest gol chiar a fost întâmplător. Primele 15 minute din repriza secundă au fost excelente pentru noi. Am jucat aşa cum trebuia să o facem, am atacat şi am presat. Apoi, după gol, băieţii s-au retras forţaţi de adversari”, a spus Petrescu, în direct pe Look Plus.
Dan Petrescu a vorbit şi despre VAR, în condiţiile în care lovitura de la 11 metri din care CFR Cluj a marcat a fost dictată după ce arbitrul Deniz Aytekin a consultat mai întâi reluările fazei la care Kounde a comis henţ în propriul careu. 
„Sunt pentru VAR, sunt pro 10 jucători pe bancă. Dacă aveam VAR în campionat, aveam cu 4 puncte mai mult. Am fi bătut Gaz Metan Mediaş şi Viitorul”, a încheiat „Bursucul”.
Calificarea se va decide săptămâna viitoare, la Seviila, unde cele două echipe se vor înfrunta în manşa a doua a 16-imilor Europa League. Partida va fi transmisă în direct joi, 27 februarie, de Look Plus.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele