Ultima oră
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”

De cine se teme cel mai tare antrenorul lui Şahtior Karagandy de la FCSB! Alegere surprinzătoare

FCSB Publicat pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20307986/1/rps9295.jpg

Tehnicianul lui Şahtior Karagandi, Andrey Finonchenko, consideră că a identificat principalul pericol de la FCSB înaintea meciului din turul doi preliminar al Conference League.

Finonchenko nu se teme cel mai tare de golgheterul Ligii 1 din sezon trecut, Florin Tănase, ci de puştiul-minune de 18 ani, Octavian Popescu.

”Suntem bucuroşi că putem participa la acest meci. Avem o echipă tânără şi sperăm ca mâine să obţinem un rezultat bun. Vom înfrunta o echipă puternică din România, nici noi nu suntem o echipă slabă, sperăm că vom obţine un rezultat bun. Doar jocul va dovedi care este echipa mai bună. Am analizat foarte bine echipa!

Aveţi un jucător foarte bun, Popescu. Până la meci, continuăm analiza. Ştim că FCSB e o echipă puternică, ne vom apăra mai mult, pentru că FCSB joacă pe teren propriu. În Kazahstan, însă, acasă, vom arăta un joc adevărat.”, a declarat Andrey Finonchenko, antrenorul lui Shakhter Karagandy, adversara FCSB-ului din turul doi preliminar al Conference League.

FCSB şi Şahtior Karagandi se duelează pe Arena Naţională, joi, de la ora 21:30, în prima manşă a turului doi preliminar din Conference League. Golurile, ratările sau fazele controversate ale meciului vor fi redate în format live text de către site-ul www.looksport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele