Ultima oră
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?

De cine se teme cel mai tare antrenorul lui Şahtior Karagandy de la FCSB! Alegere surprinzătoare

FCSB Publicat pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20307986/1/rps9295.jpg

Tehnicianul lui Şahtior Karagandi, Andrey Finonchenko, consideră că a identificat principalul pericol de la FCSB înaintea meciului din turul doi preliminar al Conference League.

Finonchenko nu se teme cel mai tare de golgheterul Ligii 1 din sezon trecut, Florin Tănase, ci de puştiul-minune de 18 ani, Octavian Popescu.

”Suntem bucuroşi că putem participa la acest meci. Avem o echipă tânără şi sperăm ca mâine să obţinem un rezultat bun. Vom înfrunta o echipă puternică din România, nici noi nu suntem o echipă slabă, sperăm că vom obţine un rezultat bun. Doar jocul va dovedi care este echipa mai bună. Am analizat foarte bine echipa!

Aveţi un jucător foarte bun, Popescu. Până la meci, continuăm analiza. Ştim că FCSB e o echipă puternică, ne vom apăra mai mult, pentru că FCSB joacă pe teren propriu. În Kazahstan, însă, acasă, vom arăta un joc adevărat.”, a declarat Andrey Finonchenko, antrenorul lui Shakhter Karagandy, adversara FCSB-ului din turul doi preliminar al Conference League.

FCSB şi Şahtior Karagandi se duelează pe Arena Naţională, joi, de la ora 21:30, în prima manşă a turului doi preliminar din Conference League. Golurile, ratările sau fazele controversate ale meciului vor fi redate în format live text de către site-ul www.looksport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele