Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Declaraţie interesantă despre situaţia lui Schumacher: ”Ştiu cum se simte, am informaţii!”

Formula 1 Publicat pe 24 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19370558/1/schumacher.jpg

Brazilianul Felipe Massa, fost coleg la Ferrari cu Michael Schumacher, a fost să îl vadă pe fostul pilot german, recent. Cei doi erau foarte apropiaţi înainte să se întâmple nefericitul accident la schi al neamţului. Îl cunoaşte bine şi pe Mick Schumacher, băiatul lui Michael, alături de care concurează în Formula E.

Ştiu cum se simte, am informaţii! Relaţia mea cu el a fost mereu una apropiată. Cu soţia lui, Corinna, mai puţin, pentru că ea nu vorbea despre curse. Cred că cel mai important este că ştim că situaţia nu e uşoară, că este într-o fază complicată. Dar trebuie să-l respectăm, aşa cum au făcut cei din familie. Nu place să fie divulgate informaţii. Cine sunt eu s-o fac acum?

Visez şi mă rog în fiecare azi pentru ca situaţia lui să se îmbunătăţească şi să apară din nou la curse, mai ales că acum concurează şi fiul său, ca să-l încurajeze şi să-l urmărească. Mă rog ca asta să se întâmple”, a declarat Massa pentru Fox Sports, citat de Marca.

Michael Schumacher a intrat în comă în 2013, după un accident la schi. De atunci, nu s-au mai aflat prea multe informaţii cu privire la starea lui de sănătate, doar unde trăieşte şi anumite tratamente pe care le-a urmat. În ultimii ani, au tot apărut reacţii din partea doctorilor care l-au îngrijit şi a unor apropiaţi, care dădeau de înţeles că fostul pilot de Formula 1 s-ar fi trezit din comă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele