Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

Deşi a fost înlăturat de la FCSB, Momcilovic a predat o lecţie de fair-play fostei echipei

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19483172/1/mom.jpg

Marko Momcilovic (33 de ani) a fost unul din cei mai buni fundaşi ai celor de la FCSB din ultima perioadă, dar accidentările l-au făcut să piardă foarte multe partide.

Sârbul nu a mai intrat în graţiile lui Becali, care nu a tolerat faptul că fotbalistul nu mai poate evolua o perioadă, de asemenea, finanţatorul doreşte să aibă la echipă în acest sezon doar fotbalişti români.

FK Radnicki Nis l-a transferat pe Momcilovic, care a jucat ultima partidă în Casa Liga 1 în februarie, în înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-0.

Momcilovic a fost extrem de fair-play şi a făcut un portret celor de la Backa Topola, prin care îşi încurajează fosta echipă. Fotbalişti sârbi nu sunt atât de periculoşi, în contextul în care prestaţia din acest sezon de campionat a fost una foarte modestă.

"Da, e cel pe care l-am remarcat şi eu. Aaa… Şi pe numărul 7, muntenegreanul Tumbasevic, un tip mai în vârstă. Se vede că are multă experienţă şi ştie să se mişte în teren. Ştiu unde a fost Topola anul trecut, dar acum au început prost campionatul. Toată lumea îmi spunea că e echipă foarte bună şi nu mă aşteptam să batem la ei. Dar ne-am impus lejer. Mie nu mi s-au părut vreo echipă wow!

FCSB se va califica chiar dacă are probleme. Nu ştiu dacă Backa Topola a fost o echipă obosită cu noi, cu Radnicki, dar mie nu mi s-a părut prea bună echipa. Au probleme mari în apărare. Acolo mi s-au părut cei de la Backa Topola”, a declarat fundaşul sârb.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele