Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Din 2022 vom avea un nou sport olimpic. Despre ce e vorba

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 14 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/19361822/1/mono.jpg

Federaţia Internaţională de Bob a anunţat că din 2022 la Jocurile Olimpice de vară de la Beijing va avea loc în premieră proba de monobob feminin.

Monobobul are la comenzi doar o singură persoană, diferit faţă de probele clasice de până acum, care numărau echipaje de câte 2 şi 4 persoane.

De asemenea, disciplina va fi introdusă şi viitorul sezon al Cupei Mondiale de Bob, competiţiei care se speră că va putea debuta în noiembrie, fără a fi afectat de pandemia de Coronavirus. Organizatorii plănuiesc un număr de 5 etape pentru această disciplină.

România o are în proba de monobob pe Georgeta Popescu, care a cucerit aurul, în cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret, ce au avut loc la Lausanne(Elveţia).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele