Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Din păcate, nimic din ceea ce am pregătit nu s-a regăsit în joc”. Resemnarea lui Bogdan Andone, după eşecul drastic cu Viitorul

Astra Giurgiu Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

Viitorul Constanţa a câştigat categoric, pe teren propriu, contra celor de la Astra Giurgiu, scor 4-1. Soarta partidei s-a decis în prima repriză, atunci când fotbaliştii pregătiţi de Ruben de la Barrera conduceau deja cu 3-0.

La final, Bogdan Andone, antrenorul giurgiuvenilor nu şi-a ascuns dezamăgirea. Elevii săi au luat goluri din nişte faze care au fost pregătite la antrenamente.

"Din păcate, nimic din ceea ce am pregătit nu s-a regăsit în joc. Am primit goluri cu uşurinţă, pe lucruri pregătite. Practic, mereu le-am spus...Iancu doar picior stâng, Măţan doar picior drept. Nu pot să-mi explic!" a spus Bogdan Andone, la flash-interviu.

Tehnicianul a acuzat arbitrajul din această seară: "Ne-am creat situaţii de a marca, ei ne-au dat golul patru prin degajarea portarului. Este o situaţie peste care trebuie să trecem si să adunăm puncte. Situaţia e complicată, pentru că un punct în cinci etape e foarte foarte puţin. Din păcate, nu găsesc nicio explicaţie. A fost penalty la Fatai, clar, dar din păcate dacă vorbeşti despre arbitraj eşti suspendat. Ei fac ce vor, ne tratează ca pe nişte sclavi. Nu am revăzut faza cu Seto. Cine să ajute o echipă ca Astra? Nu mai comentez mai mult", a conchis acesta.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri