Ultima oră
România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO România a ratat calificarea în semifinalele probei pe echipe la tenis de masă-feminin, la JO
EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”   EXCLUSIV | Daniel Pancu nu îi compătimeşte pe antrenorii care merg la FCSB. ”Ştiu în ce condiţii merg acolo. Eu nu m-aş duce acolo ”
Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei Andrii Şevcenko nu continuă ca selecţioner al Ucrainei
Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea Prima echipă interesată de Zdenek Ondrasek! UPDATE: Becali îi dă bani cehului să semneze rezilierea
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Simona Halep se menţine pe locul 10 WTA. Patricia Ţig a coborât 14 poziţii, până pe locul 90
Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Panduru, mai categoric ca niciodată. Îi ia partea lui Becali şi loveşte în jucătorii FCSB-ului: ”De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci?

Dinamo a ratat şansa să îl vândă pe Deian Sorescu, momentan. Un club s-a retras din cursă când a aflat cât cer ”câinii”

Dinamo Publicat pe 22 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20307080/1/sorescu-dinamo.jpg

Dinamo e decisă să renunţe la cel mai bun om al ei, dar nu pentru mai puţin de 800.000 de euro. Şefii ”câinilor” i-au dat o hârtie lui Deian Sorescu, prin care se poate transfera la orice echipă, pentru suma amintită. Se pare că un prim club s-a interesat de el, în această perioadă.

Însă, când a văzut că e vorba de 800.000 de euro s-a retras din cursă, întrucât e considerată o sumă mult prea mare, potrivit lui Victor Becali. Acesta a precizat că banii sunt prea mulţi, în contextul în care, în ultimii ani, Dinamo s-a luptat numai pentru salvarea de la retrogradare.

A întrebat cineva despre Sorescu şi avea hârtie de la club de 800.000 de euro. Preţul e ăla... Unul oferă şi altul acceptă sau nu. Ce ţi se pare aşa? Unde a fost Dinamo, pe ce loc a fost până acum? El merită şi în naţională acum”, a spus Victor Becali la Telekom Sport.

Mijlocaşul, cel mai bun fotbalist al echipei din ”Ştefan cel Mare” în acest moment, a fost dorit şi în Polonia, de Legia Varşovia. Dinamo a refuzat o primă propunere pentru Deian Sorescu. A spus nu unei oferte de 400.000 de euro de la Legia Varşovia şi a anunţat că nu renunţă la mijlocaş pentru mai puţin de un milion de euro. Acum, se pare că a mai redus puţin din pretenţii, la 800.000 de euro.

1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Sorescu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele