Ultima oră
De la Rapid în Finlandă. Cu ce echipă a semnat Brighton Labeau
Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal" Ultimul discurs al lui Negoiţă: "Sunt zero barat!". Rivalul pe care-l apreciază public: "Îl felicit, sunt puţini oameni de calitate în fotbal"
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"

Dinamo are un nou antrenor. Suporterii au comandat demiterea lui Mihalcea. Comunicatul DDB

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19420116/1/miha.jpg

Adrian Mihalcea, 44 de ani, nu mai e dorit de către fanii din Programul DDB! Luni seară, aceştia au transmis că echipa din Ştefan cel Mare a luat decizia de a-şi schimba antrenorul, iar alesul este Gigi Mulţescu, 68 de ani.

Cei de la DDB au venit cu un comunicat la scurt timp, prin care explică mutarea, datorită rezultatelor modeste ale echipei. De asemenea a fost anunţat Cornel Ţălnar, din postura de antrenor secund.

”În urma analizei rezultatelor din ultima vreme, ţinând cont şi de situaţia critică din clasament, Clubul Dinamo a decis înlocuirea actualului staff tehnic.

Propunearea înaintată către boardul DDB este un nou staff tehnic, avându-l ca antrenor pe Gigi Mulţescu. Acesta ar urma să fie ajutat de o altă glorie dinamovistă, Cornel Ţălnar.

Consultarea boardului DDB s-a făcut în virtutea unei clauze din memorandumul semnat între FC Dinamo şi ProgramDDB, care prevede obţinerea unui acord din partea DDB înaintea deciziilor majore din cadrul clubului.

Boardul DDB şi-a exprimat acordul în legătură cu schimarea conducerii tehnice, cu condiţia ca din partea conducerii administrative a clubului să existe o asumare totală a deciziei.

Dorim să precizăm că nimic nu este adevărat din toate speculaţiile apărute în presă încă de aseară. Boardul DDB a fost atent la poziţia membrilor DDB şi a suporterilor în general, dar de aici până la a numi un antrenor este cale lungă.

Clubul Dinamo nu a fost preluat de către ProgramDDB şi deocamdată nu are căderea de a decide strategia sau de a impune un antrenor.

Apreciem încrederea voastră faţă de acest Proiect Socios şi răbdarea de a primi comunicările oficiale.

ProgramDDB are dreptul de a fi consultat şi considerăm acest lucru un mare câştig.

Dorim să-i mulţumim lui Adi Mihalcea pentru toată strădania şi pentru faptul că a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte delicată a echipei.

A găsit un lot decimat, format din jucători descurajaţi. Cineva mai sus de poziţia antrenorului va trebui să-şi asume tot procesul de degradare de la echipă.

Ne-am făcut partea ca suporteri, am sprijinit şi încurajat echipa în tot acest timp şi o vom face şi de aici înainte”,
se arată în mesajul postat de cei de la DDB, pe pagina oficială de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele