Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Dinamo promite încă un sezon de graţie în Liga Campionilor. Valentin Ghionea e ferm: ”Să demonstrăm că toată munca pe care au făcut-o în ultimii ani nu a fost degeaba”

Handbal Publicat pe 24 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19370748/1/dinamo-handbal.jpg

Valentin Ghionea a venit să aducă un plus valoare în echipa lui Dinamo. Vrea să meargă cu ”câinii” cât mai departe în Liga Campionilor şi să facă uitat acest sezon, când echipa a fost exclusă ” cu titlu gratuit”, din cauza pandemiei de COVID-19. S-a dorit comprimarea competiţiei.  

Îmi doresc cu Dinamo să ajungem cât mai sus în Liga Campionilor, să demonstrăm că toată munca pe care au făcut-o în ultimii ani nu a fost degeaba, să încercăm să ne luptăm cu echipele puternice şi să arătăm că se poate. Că va fi Veszprem, Paris, oricare alt adversar, să arătăm că se poate câştiga şi împotriva echipelor mari.

Iar individual îmi doresc să ajut clubul cât mai mult, cu toată experienţa mea şi cu tot ce ştiu despre handbal. Cred că şi Dinamo are nevoie de sfaturile mele, de experienţa mea şi cred pot să ajut la rândul meu. Din punctul meu de vedere ar trebui ca Dinamo să primească acest wildcard. În primul rând pentru faptul că este cea mai bună echipă din România, chiar dacă nu i s-a acordat titlul.

Apropo de acest lucru, este o nedreptate, era clar că Dinamo era cea mai bună, era lider detaşat, nici nu se punea problema că altcineva va câştiga campionatul”, a punctat Ghionea, pentru ProSport.  

Dinamo îşi face deja strategia pentru sezonul următor. A ajuns un acord cu jucătorii Kamel Alouini, Ante Kuduz şi Mamdouh Shebib, cu privire la prelungirile contractelor. Anunţul este unul foarte important, întrucât ”câinii” au primit o serie de ştiri proaste în ultimele săptămâni, toate din cauza pandemiei de COVID-19. Au fost daţi afară din Liga Campionilor şi nu vor fi desemnaţi campionii României, deşi FRH a blocat sezonul.

Federaţia Română de Fotbal a decis să ”îngheţe” actuala stagiune! Acest aspect va avea repercusiuni asupra echipelor, întrucât nu vor fi desemnate campioanele pe baza clasamentului actual. Astfel, din liga feminină, în Liga Campionilor va merge Râmnicu Vâlcea, iar CSM Bucureşti este nevoită să aştepte un wild card din partea organizatorilor competiţiei europene.

La băieţi va fi aceeaşi situaţie, dar va fi afectată Dinamo. Chiar dacă este pe primul loc în Liga Naţională, nu va fi desemnată campioană şi va aştepta wild card din partea Ligii Campionilor. De ce a fost laută decizia? Federaţia Română de Handbal s-a văzut pusă într-o situaţie foarte dificilă, întrucât, din precizările preşedintelui Alexandru Dedu, EHF a transmis că ligile europene interne trebuie să anunţe participantele în Liga Campionuilor până pe 1 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele