Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Directorul sportiv al celor de la PSG, atac la adresa lui Florentino Perez, cu privire la cazul Mbappe. ”Există o lipsă de respect!”

PSG Publicat de Daian Cutu pe 10 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20424159/1/profimedia-0627260228.jpg

Leonardo, directorul sportiv al clubului PSG a taxat declaraţiile lui Florentino Perez, preşedintele grupării Real Madrid, despre viitorul lui Kylian Mbappe. El cere sancţiuni împotriva clubului madrilen, informează lequipe.fr.

Perez a declarat, marţi, că speră că "totul se poate rezolva la 1 ianuarie 2022", referitor la potenţialul transfer al internaţionalului francez în capitala Spaniei. Această dată coincide cu momentul din care internaţionalul francez va fi liber să aleagă clubul la care doreşte să evolueze din sezonul viitor.

"La Madrid, ei neagă, dar cred că Real Madrid a făcut o ofertă de mai mult timp pentru a-l achiziţiona pe Mbappé (n.r. - ca jucător liber). De doi ani vorbesc public despre Mbappe. Există o lipsă de respect din partea celor de la Real, care trebuie sancţionată", a spus Leonardo, sâmbătă, pentru o publicaţie italiană.

După cum a repetat în numeroase ocazii, brazilianul nu îşi pierde speranţa în posibilitatea de a-i prelungi contractul atacantului de 22 de ani, al cărui contract expiră la 30 iunie 2022.

"Ideea noastră este să-i prelungim contractul lui Kylian Mbappe. Nimic nu s-a schimbat în planurile noastre. Este o bijuterie, el este perfect pentru PSG. Avem Kylian, Messi, Neymar... Nu am planificat niciodată viitorul fără Mbappe", a precizat el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele