Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Dirk Kuyt, critic la adresa echipei Sheriff Tiraspol: ”Nu are ce căuta în Liga Campionilor”

Champions League Publicat pe 19 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20366993/1/sheriff-tiraspol.jpg

Dirk Kuyt a avut o reacţie de neînţeles la adresa echipei din Republica Moldova, Sheriff Tiraspol, care e ca şi calificată în grupele Ligii Campionilor. Fostul internaţional olandez a declarat că astfel de formaţii necunoscute nu au ce căuta într-o astfel de competiţie, într-o fază atât de înaintată, deşi îşi câştigă acest drept pe teren. Mai mult, în turul play-off-ului Ligii Campoionilor, moldovenii au umilit de-a dreptul Dinamo Zagreb, cu 3-0.

Sunt conştient că Liga Campionilor este o competiţie care se adresează echipelor campioane, dar formaţii cum este Sheriff Tiraspol nu au ce să caute în Liga Campionilor”, a declarat Kuyt.

Sheriff Tiraspol se află la doar 90 de minute de cea mai mare performanţă din istoria fotbalului din Republica Moldova. Învingătoare cu 3-0 în manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor contra lui Dinamo Zagreb, echipa din ţara vecină are şansa imensă de a deveni prima formaţie moldoveană care face pasul spre grupele celei mai mari competiţii intercluburi din lume.

După ce le-a eliminat pe Teuta, Alashkert şi Steaua Roşie, campioana Republicii Moldova, care are un singur moldovean în componenţă, şi-a dat măsura valorii cu Dinamo Zagreb, pe care a învins-o surprinător, dar clar.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri