Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Discursul lui Laurenţiu Reghecampf: „Am pierdut nemeritat! Suntem copii în multe momente”

Casa Pariurilor Liga 1 Publicat de Răzvan Cîrceag pe 28 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20484500/1/universitatea-craiova-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-28-11-2021-4.jpg

Universitatea Craiova şi FCSB au creat spectacol total pe Ion Oblemenco, în runda 17 din Casa Liga 1. „Roş-albaştrii” s-au impus 3-2, cu un gol venit în prelungiri.

Laurenţiu Reghecampf a analizat partida la final şi a afirmat că formaţia sa ar fi trebuit să obţină cele trei puncte.

„Meci pierdut nemeritat. Ambele reprize sunt total diferite. Am început bine, am marcat, apoi am primit goluri din faze fixe, din faze foarte uşoare. Ne-au marcat jucătorii care nu erau cei mai periculoşi. Primul gol, greşeală foarte mare, la fel şi al doilea gol.

Nu contează cine, dar, în momentul în care vrei să câştigi un campionat, trebuie să fie mai multă responsabilitate. E o fază fixă, trebuia să sară la cap şi să respingă mingea.

În repriza a doua am intrat bine, am avut ocazii foarte mari. I-am reproşat un singur lucru arbitrului, să se uite la ce a arbitrat.

Reacţia jucătorilor a fost bună în repriza a doua. Şi în prima, le-am blocat pressing-ul. Am încercat să venim cu centrări foarte multe, pentru atacanţi. Ce ne-am propus, ne-a ieşit, dar primim goluri foarte uşor din faze fixe. Nu e vorba despre relaxare. 

Când conduci, trebuie să fii mai motivat, pentru că eşti mai aproape să câştigi o partidă. E păcat că pierdem puncte foarte uşor, după nişte meciuri foarte bune. E păcat că suntem foarte copii în multe momente. CFR nu joacă un fotbal cum îl jucăm noi, dar când are 1-0, ştie ce are de făcut, a declarat Laurenţiu Reghecampf. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri