Ultima oră
LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - UTA, de la 12:30, în direct pe Look Sport. Echipele de start LIVE VIDEO | Gaz Metan Mediaş - UTA, de la 12:30, în direct pe Look Sport. Echipele de start
"E un plimbă-mingea fără nicio perspectivă". Anunţul fanilor despre plecarea lui Gane de la Dinamo "E un plimbă-mingea fără nicio perspectivă". Anunţul fanilor despre plecarea lui Gane de la Dinamo
EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa" EXCLUSIV | Rădoi, îndemnat să-l aleagă pe Ianis în locul lui Man: "În momentul ăsta, sigur că i-ar lua faţa"
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Două dintre fiicele lui Maradona, audiate în cadrul anchetei privind moartea fostului fotbalist
Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!" Ianis Zicu, încântat de Ianis Hagi: "Cred că e între primii zece din lume la vârsta lui!"
Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur Adrian Ilie se implică din nou în fotbal. Clubul ajutat de fostul atacant al Generaţiei de Aur

Dumitru Cardoso şi-a luat rămas bun de la Gaz Metan Mediaş. ”Pe această cale vrem să îţi mulţumim pentru munca depusă”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19916911/1/car.jpg

Clubul Gaz Metan Mediaş a ajuns la o înţelegere cu echipa Suwon Samsung Bluewings din Coreea de Sud pentru transferul jucătorului Dumitru Cardoso, a anunţat gruparea ardeleană.

Nicolae Dumitru Cardoso, în vârstă de 29 ani, are dublă cetăţenie, italiană şi română, şi a venit la Gaz Metan Mediaş în vara anului 2019, când a semnat un contract pe două sezoane. Fotbalistul a transmis un mesaj înainte de a-şi începe aventura în Asia.

„Pe această cale vrem să îţi mulţumim pentru munca depusă la Mediaş şi să îţi urăm succes pe mai departe în cariera ta!”, este mesajul postat de cei de la Gaz Metan.

„Vreau să le mulţumesc suporterilor, clubului şi tuturor celor care m-au ajutat în perioada de la Gaz Metan. M-am simţit foarte bine aici. Echipele au ajuns la un acord, mai trebuie doar puse la punct detaliile şi în zilele următoare totul va fi gata.

Cel mai bun moment al meu la Mediaş a fost când am înscris golul decisiv pentru calificarea în play-off şi va rămâne cea mai frumoasă amintire a mea de la Gaz”, a spus Dumitru Cardoso, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a clubului.

El s-a născut în Suedia, iar tatăl său este un român care s-a stabilit ulterior în Italia.

Nicolao Dumitru Cardoso a semnat cu Napoli la doar 18 ani şi a evoluat la mai multe echipe din Italia, Anglia şi Spania, dar şi la naţionalele de tineret ale Italiei sub 19 şi sub 20 ani.

mail-share icon Email
viewscnt