Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Dumitru Dragomir a comentat transferul lui Dennis Man. ”N-a jucat într-o cupă europeană, n-a spart norii, dar e fotbalist disciplinat”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/19445398/1/dragomir-12.jpg

Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că îl va vinde pe Dennis Man într-un campionat puternic, pentru suma de 15 milioane de euro.

Norwich a fost interesată de fotbalist, dar din cauza preţului prea mare totul a căzut. A urmat apoi oferta venită din Olanda, de la Feynord.

Anamaria Prodan a declarat că este în negocieri avansate cu gruparea olandeză, dar totul s-a blocat, din cauza preţului, iar Becali nu este dispus să cedeze absolut deloc.

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF a declarat că fotbalistul celor de la FCSB ar putea fi vândut pentru 10 milioane de euro, deşi nu a reuşit performanţe mari, totuşi este văzut că un fotbalist bun.

„Sincer, de vreo zece (milioane de euro) este! N-a jucat într-o cupă europeană, n-a spart norii, dar e fotbalist disciplinat, un fotbalist bun. Eu nu m-aş duce însă în divizia B", a declarat Dumitru Dragomir pentru AntenaSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele