Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, previziuni sumbre pentru Dinamo. ”Se desfiinţează, mai ales că acum jucătorii îl contestă pe Mircea Rednic”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20495089/1/steaua-bucuresti-middlesbrough-fc-semifinala-tur-cupa-uefa-20-04-2006.jpg

Dinamo va avea probleme mari cu retrogradarea şi în acest sezon de Casa Liga 1. Dumitru Dragomir, cu mare experienţă în fotbalul românesc, nu le prevede ”câinilor” un viitor prea bun, prea luminos, mai ales şi prin prisma problemelor economice ale clubului, intrat şi în insolvenţă.

Fostul conducător al Ligii Profesioniste de Fotbal e de părere că Dinamo se va desfiinţa, iar faptul că relaţia jucătorilor cu Rednic s-a deteriorat l-a făcut să fie sigur de poziţia sa.

”Convingerea mea este că Dinamo se desfiinţează, mai ales că acum jucătorii îl contestă pe Mircea Rednic. Asta este de pomina lumii”, a spus fostul preşedinte al LPF, pentru Realitatea Sportivă.

Rednic are sprijinul conducerii

„Nu am discutat despre demitere, niciun moment. Asta ca să fie clar”, a explicat oficialul dinamoviştilor, pentru GSP.

Mureşan a explicat că urmează să aibă o discuţie serioasă cu jucătorii, în încercarea de a uni grupul, care în opinia sa are valoare individuală mult peste locul din clasament.

„Acest mesaj vreau să-l transmit personal jucătorilor, luni sau marti va fi o discuţie, să vedem ce putem face. Lucrurile nu merg bine, e clar, ceva nu este OK. Se vede, se simte. Vreau să am o discuţie cu ei ca să lămurim, bărbăteşte.Nu sunt un grup unit, din anumite motive. Încercăm să-i unim. Jucătorii luaţi individual sunt mult peste locul din clasament, dar, ca echipă, cu mult sub nivelul valorii. Sunt cauze pe care le vom analiza”, a spus Iuliu Mureşan, la GSP.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele