Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Dusan Uhrin, după meciul 100 în Casa Liga 1. "Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat aşa mult”

Gaz Metan Mediaș Publicat de Daian Cutu pe 13 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/19420217/1/dusan-uhirn.jpg

CFR Cluj a câştigat un meci facil, contra celor de la Gaz Metan Mediaş, echipă care a adus în Gruia doar 16 jucători, din care 5 au fost tineri fără experienţă la nivelul primului eşalon fotbalistic.

Imediat după meci, Dusan Uhrin a recunoscut superioritatea celor de la CFR şi a afirmat că obiectivul lui în această seară a fost să vadă la lucru anumiţi jucători.

Partida din Gruia a fost una specială pentru ceh, care a bifat partida cu numărul 100 ca şi tehnician în Casa Liga 1.

"Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat aşa mult şi s-a văzut că CFR nu a avut multe ocazii, au marcat cu şansă, dar nu şi-au creat ocazii mari.

Sunt mândru de jucătorii mei, au luptat, au fost unii foarte tineri care au jucat împotriva unei echipe puternice care a jucat în Europa League. 

Oricum, eu am venit să ajut acest club, să muncesc, este o perioadă dificilă, trebuie să aducem jucători buni sezonul viitor, acum ne-au lipsit Marius Constantin, Buş şi Butean, la partida următoare pierdem alţii.

Nu vreau să comentez faza din care s-a deschis scorul, dacă a fost penalty. Poate arbitrii se tem şi dau ceva repede,  nu mai poţi să atingi pe cineva în careu că a căzut imediat," a declarat Dusan Uhrin, la finalul partidei cu CFR.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri