Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

E oficial! Sane a semnat cu Bayern. Prima declaraţie a fotbalistului post-transfer

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19410203/1/sane.jpg

Leroy Sane şi-a dat acordul pentru a evolua la Bayern Munchen din sezonul viitor, iar în scurt timp va semna un contract pe perioadă de 5 ani.

Cele două cluburi încă nu au ajuns la un acord cu privire la suma de transfer, bavarezii au oferit celor de la Manchester City 49 milioane de euro, la care s-ar mai putea adăuga încă 15.

„FC Bayern este un club cu obiective măreţe, iar aceste obiective mă încântă. Vreau noi provocări şi sunt nerăbdător să mă antrenez cu echipa. Îl ştiu pe Hansi Flick de la naţionala U21, am avut o relaţie foarte bună acolo. Vreau să câştig, alături de Bayern, cât mai multe trofee, iar Liga Campionilor este prioritară”, a declarat Leroy Sane pentru site-ul oficial al lui Bayern Munchen.

Sane este cotat de cei de la Transfermarkt la 80 milioane de euro. Cea mai mare cotaţie fiind la finele anului 2018, când suma era de 100 milioane de euro.

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele