Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Edi Iordănescu, impresionat de performanţele celor de la Sheriff Tiraspol. ”Am simţit o frustrare şi că au intrat în grupe, şi că produc rezultate”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 16 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20397254/1/fcsb-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-liga-1-casa-pariurilor-23-08-2021.jpg

Sheriff Tiraspol continuă să scrie istorie în Champions League. Campioana Moldovei s-a calificat în premieră în grupe, ba mai mult, miercuri a reuşit să se impună, cu 2-0, pe teren propriu, în faţa celor de la Sahtior Doneţk.

Primul succes în grupele cele mai importante competiţii fotbalistice continentale pentru Republica Moldova l-a impresionat pe Edi Iordănescu, care a precizast că performanţa celor din Tiraspol ar trebui să fie un exemplu pentru fotbalul românesc.

Pentru mine, cu tot respectul pentru Sheriff, am simţit o frustrare şi că au intrat în grupe, şi că produc rezultate. Automat compari fotbalul din Moldova cu al nostru. Ei au demonstrat că, prin decizii corecte, un plan bine structurat, dar şi condiţii, buget bun, infrastructură fantastică, se poate.

Nu sunt zeci de milioane investite, dar e o investiţie importantă pentru fotbalul de acolo. Dacă acolo se poate, am putea şi noi aici, dar pentru asta trebuie să fim coerenţi, consecvenţi şi să muncim.

Trebuie să fie un exemplu de urmat pentru noi, haide să strângem rândurile cu toţii şi să vedem ce putem face pentru a ne cânta şi noua acea melodie fantastică”, a explicat antrenorul celor de la FCSB.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele