Ultima oră
Gabriel Torje a explicat de unde vine sursa motivaţiei dinamoviştilor înaintea meciului cu Rapid Gabriel Torje a explicat de unde vine sursa motivaţiei dinamoviştilor înaintea meciului cu Rapid
LPF a stabilit data partidei dintre FCSB şi Farul, amânată din cauza focarului de Covid de la gazde LPF a stabilit data partidei dintre FCSB şi Farul, amânată din cauza focarului de Covid de la gazde
NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB
Finala campionatului de Super Rally se vede pe Look Sport. Bătălie în trei pentru titlul de vicecampion Finala campionatului de Super Rally se vede pe Look Sport. Bătălie în trei pentru titlul de vicecampion
Rednic şi Torje stimulează campania de vaccinare. ”Dacă voiau să ne omoare dădeau o bombă” Rednic şi Torje stimulează campania de vaccinare. ”Dacă voiau să ne omoare dădeau o bombă”
Mircea Rednic îl desfiinţează pe Florin Prunea: ”E un papagal!” Mircea Rednic îl desfiinţează pe Florin Prunea: ”E un papagal!”

Efectul Chirilă! Noul antrenor al celor de la Clinceni ar putea veni şi cu investitori importanţi

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20402107/2/c5.jpg

Ionuţ Chirilă (55 de ani) revine în fotbalul românesc, ca antrenor, după o pauză de patru ani. Fiul lui Ioan Chirilă a preluat banca tehnică a celor de la Academica Clinceni, după ce aceştia s-au despărţit de Ilie Poenaru săptămâna trecută, a anunţat, marţi, pagina de facebook a echipei din Ilfov.

Chirilă a semnat un contract valabil pe două sezoane, a condus luni primul antrenament şi are ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

Cei de la ProSport scriu că noul antrenor va aduce oameni de afaceri importanţi, care să vină cu o infuzie de capital la club, atât de necesară, în contextul în care ilfovenii au probleme financiare serioase.

Ultima oară Chirilă a fost principal la ASA Târgu-Mureş, în anul 2017. În noua poziţie, el va debuta contra celor de la FC Buzău, joi, de la ora 18:30, în 16-imile Cupei României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri