Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Ekaterina Alexandrova a învins-o pe Jessica Pegula şi o va înfrunta în semifinale pe jucătoarea momentului

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21538711/1/profimedia-0860244827.jpg

Ekaterina Alexandrova, cap de serie numărul 14, şi-a continuat seria de performanţe la Miami Open, ajungând în semifinale cu o victorie, scor 3-6, 6-4, 6-4, în faţa sportivei americane Jessica Pegula, cap de serie numărul 5, miercuri seara, la turneul WTA 1000.

Alexandrova a egalat scorul în meciurile directe cu Pegula la 1-1 cu victoria din sferturi, obţinută într-o oră şi 58 de minute.

Alexandrova, în vârstă de 29 de ani, şi-a egalat cea mai bună performanţă din carieră la WTA 1000 cu această victorie, după ce a mai ajuns în semifinale la WTA 1000 Madrid în 2022. Înainte să treacă de Pegula, Alexandrova a produs şocul turneului, învingându-o pe Iga Swiatek.

Alexandrova, ultima jucătoare intrată în semifinale, o va înfrunta vineri pe Danielle Collins. Collins a ajuns în semifinale după o victorie în două seturi în faţa sportivei franceze Caroline Garcia, scor 6-3. 6-2. Danielle Collins are o serie impresionantă la Miami, reuşind să câştige ultimele 10 seturi fără să piardă mai mult de 3 game-uri într-un act!

În cealaltă semifinală se întâlnesc Elena Rîbakina, din Kazakhstan şi Victoria Azarenka, din Belarus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele