Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

Elogii în presa britanică pentru un jucător de la FCSB. ”Kylian Mbappe al României este aproape de un transfer”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 23 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20477870/1/fcsb.jpg

Ianis Stoica (18 ani) are cel mai solid sezon al carierei. Este printre cei mai buni tineri din Casa Liga 1 şi poate aduce în conturile FCSB-ului o sumă mare de bani. În acest moment însă, puştiul nu este de vânzare, lucru recunoscut de patronul formaţiei bucureştene, Gigi Becali. Acesta a intrat în vizorul lui Arsenal.

Finanţatorul vicecampioanei a fost întrebat de eventuala monitorizare a lui Arsenal faţă de Ianis Stoica şi a declarat că nu ştie nimic. Mai aşteaptă să treacă timpul, iar apoi să îl vândă pentru o sumă cât mai mare de bani.

Presa britanică scrie că Stoica este monitorizat de Arsenal, deoarece ”tunarii” îi vor pierde cel mai probabil pe Eddie Nketiah şi Alexandre Lacazette. Cei doi mai au un an de contract.

”Cine e Ianis Stoica? Kylian Mbappe al României este aproape de un transfer la Arsenal. E un jucător versatil, care joacă la FCSB, folosit cu preponderenţă pe postul de extremă dreapta sau atacant central şi, uneori, în spatele vârfului”, au scris cei de la football-london.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele