Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Enriko Papa, supărat după eliminarea din meciul cu FCSB. ”Eu nu l-am atins pe Coman”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 4 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19411599/1/pap.jpg

FCSB şi FC Botoşani au terminat la egalitate, 1-1, meciul din prima etapă a returului play-off-ului din Casa Liga 1 2019-2020. Coman a deschis scorul, Cristea a fost eliminat, Ţigănaşu a egalat, iar Papa a văzut şi el cartonaşul roşu. Toate evenimentele s-au petrecut în prima jumătate de oră.

Enriko Papa a fost eliminat după un fault la Florinel Coman. Fotbalistul moldovenilor a declarat că nu a fost vorba de fault, iar jucătorul celor de la FCSB ar fi trebui să vadă cartonaşul galben, pentru simulare.

„Eu nu l-am atins pe Coman. Cred că el ar fi trebuit să ia galben pentru simulare, nu eu galben şi eliminare. Îmi pare rău că nu pot să joc cu Astra, asta îmi pare rău. Asta a văzut arbitrul. Cred şi meritam să mergem în Europa League, normal, noi am terminat campionatul pe locul 3”, a spus fotbalistul celor de la Botoşani, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele