Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | A fost identificat urmaşul lui Gică Hagi. ”Preţul e lejer de 15 milioane de euro, nu sunt mulţi ca el în Europa”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2021
mail-share icon Email

Dumitru Dragomir a vorbit la Look Sport LIVE la superlativ despre Octavian Popescu, tânărul fotbalist care a marcat un gol de generic duminică, contra celor de la FC Botoşani.

Fostul preşedinte al LPF îl vede pe Popescu un veritabil urmaş al lui Gică Hagi, pe care Gigi Becali ar putea lua o sumă colosală de bani.

”Un jucător matur, a trecut de 25 de ani, este şi la echipa naţională. Se vede că s-a dezvoltat.

Dacă nici Octavian Popescu ăsta nu e fotblaist ca să ajute echipa naţională, atunci nu mai este dreptate în lume. Un jucător extraordinar, ce pase filtrante a dat.

Becali îl mai ţine un an şi după îl vinde pe bani mulţi. Preţul e lejer de 15 milioane de euro, nu sunt mulţi ca el în Europa, poate 2-3. Se evidenţează cu talentul din naştere pe care îl are, e ca şi Hagi. Dacă e băiat cuminte şi cu picioarele pe pământ cum zic românii poate să ajungă mare de tot

(n.r. dacă ar trebui convocat la naţională) Categoric! Daţi-mi unul mai bun din România?! Poate doar Tănase
”, a declarat fostul preşedinte al LPF, pentru Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele