Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Adevărata faţă a ”Fiarei” Marius Lăcătuş. Fiica sa, Dominique, l-a "dat de gol": "E total diferit faţă de cum era pe teren"

Special Publicat de Emanoil Ursache pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/19570221/1/dl.png

Dominique Lăcătuş a vorbit despre educaţia primită de la tatăl ei, legendarul Marius Lăcătuş. Fiica simbolului Stelei i-a mulţumit, la Look Sport+, părintelui ei pentru că a fost crescută în aşa manieră încât să nu devină arogantă, ci doar să fie mândră de numele pe care îl poartă.

”Eu îi mulţumesc tatălui meu şi mamei pentru că m-au educat în aşa fel încât să nu fiu lăudăroasă. M-am bucurat şi am fost mândră de cine este tatăl meu, mai mergeam şi pe la meciuri. Dar am învăţat şi m-au învăţat părinţii să fiu eu cum sunt cu toată lumea, să respect lumea şi să nu cântărească mult acest nume. Să fie o mândrie, dar doar atât. Nu sunt fata lui Lăcătuş şi acum trebuie să ascultaţi de mine.”, a spus Dominique, fiica lui Marius Lăcătuş, invitată la Look Sport Live de pe Look Sport+.

”Fiara” Marius Lăcătuş este o persoană complet diferită în afara terenului, după cum ”l-a dat de gol” fiica sa, Dominique. Omul care băga spaima în adversarii Stelei şi ai României nu este altceva, până la urmă, decât un simplu tată şi soţ iubitor. 

”Fiară pe teren. Şi când trebuie să fie, poate la locul de muncă. Acasă e un om înţelegător, cu care poţi vorbi, ne simţim bine şi ce era pe teren era pe teren, iar în casă era o altă persoană. Poate nimeni nu l-ar recunoaşte acasă. Ne ajută şi pe mine, şi pe mama mea, stăm, vorbim. Nu e deloc dur. E un om mult mai calm decât părea pe teren.”, a povestit uşor amuzată Dominique, care a avut parte şi de o surpriză în timpul emisiunii. Prin telefon a intrat în direct prietana sa, Zandalee Belodedici, fiica lui Miodrag Belodedici:

”Pentru mine aici, în Spania, nu cred că am simţit la fel ca fetele cu părinţi fotbalişti în România. Pentru că lumea îl cunoaşte aici pe tata, dar nu se compară cu se se întâmplă în ţară. Nu mi-a fost greu deloc, eu sunt foarte mândră de ce a făcut tatăl meu.”, a spus şi Zandlee.

Puteţi urmări întreaga emisiunea accesând următorul link.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele