Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

EXCLUSIV | Adevărata faţă a lui Dan Petrescu a ieşit la suprafaţă! Un fost elev l-a dat de gol

Superliga Publicat pe 16 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20119878/2/dan-petrescu-cfr-cluj-1583866322-33477.jpg

Fostul elev al lui Dan Petrescu de la Unirea Urziceni, actualul antrenor Dinu Todoran, a vorbit în exclusivitate la Look Sport Live despre faţa neştiută a ”Bursucului”.

Todoran a spus că Petrescu este o fire mult mai prietenoasă în afara antrenamentelor, însă în momentul în care îşi începe munca se transformă şi devine o persoană total diferită.

”Lumea nu îl ştie pe Dan Petrescu cum e în afara terenului de fotbal. Noi ieşeam cu familiile la restaurant, ne întâlneam şi altfel, dar când intra pe poarta stadionului se transforma. El punea mereu presiune pe jucători, spunea că el i-a adus şi are pretenţii de la ei.

Noi, jucătorii, aveam momente în care puneam pariuri pe cine înjură mai mult. Contează foarte mult că la Urziceni a fost liantul Mihai Stoica, între noi, antrenor şi conducere. Făcea legătura bine şi a contat mult asta când am luat campionatul.”, a declarat Dinu Todoran, în exclusivitate, pentru Look Sport Live.

Fostul mijlocaş central Dinu Todoran a evoluat la Unirea Urziceni între 2008 şi 2010, perioadă în care a câştigat titlul de campion al României alături de Dan Petrescu, în sezonul 2008-2009.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele