Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Număr uriaş de spectatori! Franţa - Germania, de la ora 22:00
Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi! Istvan Fulop şi-a prelungit contractul cu Sepsi!
Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO Cum a comentat Ludovic Orban prezenţa în lojă la meciul de la EURO
FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă" FCSB şi-a luat gândul de la Bogdan Stancu, care vrea să rămână în Turcia. Gigi Becali: "Nu a mai dat niciun semn de viaţă"
VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine” VIDEO | Voleibalista care în timpul liber are un hobby inedit. ”Am vrut să împărtăşesc acest talent, să nu îl ţin doar pentru mine”
Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht Cât cere Becali pe Tănase acum, după ce a refuzat 5 milioane de euro de la Anderlecht

EXCLUSIV | Anghel Iordănescu, ferm în conflictul dintre CSA şi FCSB. ”Echipa unde am crescut şi m-am format de la 10 ani”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20183362/1/i2.jpg

Anghel Iordănescu (71 de ani) a afirmat că pentru el adevărata Steaua este CSA, din Liga 3, însă a ţinut să puncteze multe aspecte pozitive din implicarea lui Gigi Becali la FCSB.

Fostul selecţioner regretă că cele două formaţii nu au ajuns la un punct de vedere comun şi consideră că fotbalul românesc a avut enorm de suferit din pricina acestui conflict.

”Este trist şi dureros că s-a ajuns aici. Ambele părţi puteau să rezolve această situaţie. Este greu să gasesc vinovatul. Pentru mine Steaua este CSA Steaua! Este echipa unde am crescut şi m-am format de la 10 ani. Cine are dreptate îmi e greu să precizez eu, dacă adevărul e de partea Ministerului Apărării sau de partea lui Gigi Becali. Poate doar instanţele de judecată pot să decică.

(n.r o posibilă împăcare între Becali şi Armată) Am încercat să fac în trecut un astfel de demers. Fiecare parte zice că are dreptate, din păcate pierde fotbalul, pierdem noi suporterii şi e mare păcat.

(n.r. despre cine ar putea veni să preia CSA, în contextul în care pentru a promova în prima ligă trebuie un investitor privat) Este un semn de întrebare, chiar nu ştiu. Până la urmă nu se poate să fie un club departamental la nivelul prime divizii. Am văzut că Gigi Becali a încercat prin toate mijloacele să se opună promovării. Din acest punct de vedere nu l-am înţeles. A ajuns la Steaua demult, la început nu se pricepea la fotbal, dar ulterior a stat cu noi, cu mine care eram antrenor şi s-a ataşat enorm de Steaua şi pe care a ajuns să o cumpere”,
a explicat fostul selecţioner, pentru Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele