Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Anghel Iordănescu, ferm în conflictul dintre CSA şi FCSB. ”Echipa unde am crescut şi m-am format de la 10 ani”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20183362/1/i2.jpg

Anghel Iordănescu (71 de ani) a afirmat că pentru el adevărata Steaua este CSA, din Liga 3, însă a ţinut să puncteze multe aspecte pozitive din implicarea lui Gigi Becali la FCSB.

Fostul selecţioner regretă că cele două formaţii nu au ajuns la un punct de vedere comun şi consideră că fotbalul românesc a avut enorm de suferit din pricina acestui conflict.

”Este trist şi dureros că s-a ajuns aici. Ambele părţi puteau să rezolve această situaţie. Este greu să gasesc vinovatul. Pentru mine Steaua este CSA Steaua! Este echipa unde am crescut şi m-am format de la 10 ani. Cine are dreptate îmi e greu să precizez eu, dacă adevărul e de partea Ministerului Apărării sau de partea lui Gigi Becali. Poate doar instanţele de judecată pot să decică.

(n.r o posibilă împăcare între Becali şi Armată) Am încercat să fac în trecut un astfel de demers. Fiecare parte zice că are dreptate, din păcate pierde fotbalul, pierdem noi suporterii şi e mare păcat.

(n.r. despre cine ar putea veni să preia CSA, în contextul în care pentru a promova în prima ligă trebuie un investitor privat) Este un semn de întrebare, chiar nu ştiu. Până la urmă nu se poate să fie un club departamental la nivelul prime divizii. Am văzut că Gigi Becali a încercat prin toate mijloacele să se opună promovării. Din acest punct de vedere nu l-am înţeles. A ajuns la Steaua demult, la început nu se pricepea la fotbal, dar ulterior a stat cu noi, cu mine care eram antrenor şi s-a ataşat enorm de Steaua şi pe care a ajuns să o cumpere”,
a explicat fostul selecţioner, pentru Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele