Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

EXCLUSIV | Antrenorul potrivit pentru redresarea lui Dinamo. ”El ar putea veni şi cu nişte bani. Din ce ţin minte, anul trecut, a fost dispus să vină cu cineva foarte potent financiar”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20160494/1/p1.jpg

Costel Pană (53 de ani) este de părere că Mircea Rednic ar fi cel mai potrivit antrenor să preia Dinamo, formaţie care luptă pentru salvarea de la retrogradare. Fostul fotbalist al ”câinilor” nu îl vede o opţiune viabilă pentru viitor pe Dusan Uhrin, actualul tehnician, care are două succese consecutive şi îl ţinteşte miercuri pe al treilea, contra lui Poli Iaşi.

”Puriul” ar putea aduce şi o infuzie de capital, Pană rememorând inteţia de a veni anul trecut cu o persoană dispusă să investească o sumă importantă.

”Ar trebui un antrenor care a jucat la Dinamo de-a lungul timpului. Primul lucru la care mă gândesc este Mircea Lucescu, dar nu cred că vine.

Iar dintre cei tineri, clar Mircea Rednic. El ar putea veni şi cu nişte bani. Din ce ţin minte, anul trecut, a fost dispus să vină cu cineva foarte potent financiar, care ar fi fost dispus să investească o sumă mare de bani.

Sorescu ar trebui să rămână, Anton la fel. Filip, nu. Din păcate nu mai are nivelul de Dinamo, iar dintre străini niciunul. Nu aş mai aduce străini, aş miza pe Academia Dinamo, fostul director Gabi Răduţă ar trebui întrebat, cine crede că ar trebui în lotul echipei mari. Măcar 4-5 jucători crescuţi acolo, alături de noua conducere, care să demonstreze că pot ajuta echipa, trebuie să primească o şansă”,
a explicat Pană, la Look Sport+.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele