Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Arbitrajul de la CFR – Craiova, criticat! „A arbitrat ca la baschet. CFR a avut penalty clar!”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 20 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20401712/2/cfr-cluj-universitatea-craiova-liga-1-casa-pariurilor-20-09-2021.jpg

CFR Cluj s-a impus 1-0 acasă, în derby-ul etapei cu CS U Craiova, şi rămân pe prima poziţie a clasamentului.

Oltenii au avut o prestaţie foarte bună în Gruia şi au avut cele mai mari ocazii ale întâlnirii, însă nu au reuşit să fructifice niciuna.

Clujenii au jucat bine până când au deschis scorul, apoi au făcut un pas în spate şi doar au păstrat intact scorul. Următoarea ocazie au avut-o abia în minutul 72, după ce Manea a trimis foarte bine cu capul dintr-o lovitură liberă. Pigliacelli a fost atent şi a intervenit decisiv. La aceeaşi fază a fost cerut penalty pentru o intervenţie la limită asupra lui Manea.

Prezent în cadrul emisiunii „Suporter”, Mirel Albon a criticat în termeni destul de duri arbitrajul lui Marcel Bîrsan.

„Arbitrul Bîrsan a fragmentat prea mult jocul, a întrerupt ca la baschet. Altfel jocul ar fi fost mult mai bun. Bancu trebuia să fie eliminat, iar CFR a avut şi un penalty clar la faza cu Manea. Această manieră de arbitraj, dezavantajează dezvoltarea fotbalistică la noi.

Ne obişnuim cu acest stil, iar când mergem în Europa, jucătorii nu sunt obişnuiţi şi nu fac faţă. Arbitrii ar trebui să lase meciul mai liber, să nu mai fluiere la orice fază. Nu este avantajos pentru spectacolul fotbalului să se fluiere la orice fază.

Un meci foarte bun, pregătit bine tactic de către ambele formaţii. Rezultatul este unul corect, CFR a dominat prima repriză şi a controlat tactic jocul. Craiova a avut ocazii de a marca la începutul celei de-a doua reprize, a făcut un joc bun, dar CFR a fost mai bună”, a spus Albon la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele