Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

EXCLUSIV | Dezvăluirea unui fost mare fotbalist român: ”Rădoi nu e domn la antrenamente, cum e la declaraţii”

Echipa nationala Publicat de Emanoil Ursache pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19569731/1/mr.jpg

Dănuţ Lupu, fost fotbalist la Dinamo, Rapid, Brescia şi Panathinaikos, a criticat în exclusivitate pentru Look Sport situaţia de la echipa naţională de fotbal a României. Lupu a afirmat că, în generaţia sa, existau 200 de fotbalişti care puteau să evolueze pentru naţională, în timp ce acum cu greu pot fi strânşi 16, deoarece mulţi doar ”figurează” la echipele de club.

Dănuţ Lupu a trimis săgeţi către selecţionerul Mirel Rădoi, despre care a spus că nu se comportă la antrenamente aşa cum o face la declaraţii. În opoziţie, Lupu l-a dat ca exemplu pe Mircea Lucescu, care îşi asuma până la capăt responsabilitatea pentru înfrângerile suferite, pentru a le da încredere fotbaliştilor.

”Mulţi jucători doar figurează la echipele de club. Pe vremea mea, eram 200 care puteam să jucăm la naţională, acum abia strângem 16. Mulţi mi se par că vin în vacanţă la naţională. Pe vremea noastră era altceva, toţi veneam de drag şi motivaţi la naţională.

Rădoi nu e domn la antrenamente, cum e la declaraţii. Lucescu, de câte ori a pierdut cu echipele la care a antrenat, spunea că e vina lui, nu a jucătorilor. Asta trebuie să se spună, pentru a le da încredere jucătorilor, să joace pentru el. Mulţi antrenori care critică jucătorii, nu fac bine.

Când eram noi la naţională, nici nu ne antrenam, pentru că ne cunoşteam. Asta înseamnă că jucătorii trebuie să joace pe unde sunt. Pe timpul meu, generaţia era foarte bună. Nu am câştigat nimic, dar am fost buni. Asta datorită faptului că am avut continuitate. Ne calificam la turneele finale, era altceva. Românul s-a obişnuit cu acea echipă.”, a declarat Dănuţ Lupu, invitat la emisiunea Look Sport Live de pe LookSport+.

  • 14 selecţii a strâns Dănuţ Lupu pentru naţionala României între anii 1989 – 1998. 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri